Mit várunk el egy megbízható rendszergazdától?


– szakértő véleményt az új eszközök beszerzéséhez;
– állandó rendelkezésre állást a rendszer üzemeltetéséhez és;
– biztonságot mindenek felett, hiszen értékeink zöme az informatikai eszköztárban van.

Az Ankara Informatika Kft. rendszergazdai szolgátatásai megoldást nyújtanak kis- és nagyvállalatok informatikai szolgáltatásának ellátásra. Szolgáltatásinkról és árainkról részletes információ található weblapunkon: www.itit.hu
Megbízható Rendszergazda
Természetes, hogy minden cégvezető arra törekszik, hogy megbízható munkatársat kapjon a rendszergazda személyében, elvégre ő a cég kiemelt bizalmi embere. A korábbi években elterjedt gyakorlat volt a rendszergazda munkaviszonnyal történő foglalkoztatása, azonban ma már ez egyre inkább kivitelezhetetlen.
Magyarországon jelenleg 22 ezer informatikus hiányzik. A frissen végzettek között egyre kevesebb jó felkészültségű szakembert találunk, a tapasztaltabbak között pedig – leterheltségük miatt is – egyre kevesebben vannak azok, akik képesek a szakma változásait követni.

Egy-egy rendszergazdai állásinterjún 150-200 fő megjelenésére számíthatunk, és általában 4-5 kört kell lefuttatni, mire egy alkalmazható szakembert találunk. Aki szembesült már ezzel a dilemmával, az nem szívesen kezd újból interjúztatni, inkább megpróbálja a meglévő – sok esetben eléggé hiányos – szolgáltatással fenntartani a cég működését.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba!

Megbízható rendszergazdát szeretnék!
Köszönjük megtisztelő figyelmét!

Üdvözlettel:

Tóth Zsolt
ügyvezető
+36 30 743 2961
info@itit.hu
Pál Richárd
informatikai részlegvezető
+36 30743 2963
info@itit.hu